Κάντε κράτηση!

Παραλαβή: Time
Επιστροφή: Time

 

Ασφάλιση

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:


· Απλή ασφάλιση 

* Ο ενοικιαστής θα είναι υπεύθυνος για την κάλυψη του πλήρους ποσού των τελών σε περιπτώσεις απρόσεκτης οδήγησης, οδήγησης σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών, οδήγησης σε μη εξουσιοδοτημένους ή μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους (δεν επιτρέπεται η οδήγηση εκτός δρόμου), οδήγησης σε απαγορευμένες περιοχές / χώρες, καθώς και σε περίπτωση προφανών ενδείξεων αδιαφορίας προς το όχημα.

· Ασφάλιση έναντι τρίτων

· Προστασία έναντι κλοπής (TP) 

· Δωρεάν χιλιόμετρα

· ΦΠΑ 24%.

· Οδική βοήθεια 24/7

· Δωρεάν Παιδικά Καθίσματα και Παιδικές Καρέκλες αυτοκινήτου

· Χωρίς επιπλέον χρέωση σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης σας.

Οι εκπρόσωποί μας θα είναι ενήμεροι σχετικά με τις ώρες άφιξης καθώς και σχετικά με πιθανές αλλαγές στην πτήση σας. Θα περιμένουν την άφιξή σας στο αεροδρόμιο για την παράδοση του αυτοκινήτου, ακόμη και σε περίπτωση καθυστέρησης. 

· Δωρεάν Ενημερωμένος Οδικός Χάρτης της Κρήτης. 

Κατά την άφιξή σας, θα λάβετε έναν πλήρη και περιεκτικό Οδικό Χάρτη του νησιού χωρίς καμία επιπλέον χρέωση! Μπορείτε ακόμη να μας ζητήσετε να σας υποδείξουμε τις πιο όμορφες τοποθεσίες.

· Παράδοση και Παραλαβή από το  αεροδρόμιο ή το λιμάνι Ηρακλειου με ΔΩΡΕΑΝ χώρο στάθμευσης για τους πελάτες μας και στα δύο αεροδρόμια, Ηρακλείου και Χανίων (κατόπιν αιτήσεως). Χωρίς επιπλέον χρεώσεις σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης σας.

Car Rental at Heraklion Approved by the Ministry of Tourism & the Greek National Tourism Organization
Car Rental at Stalis Approved by the Ministry of Tourism & the Greek National Tourism Organization
 © - AUTOHIRE