Κάντε κράτηση!

Παραλαβή: Time
Επιστροφή: Time

 

Όροι και Προϋποθέσεις

Άδεια Οδήγησης

Όλοι οι ενοικιαστές οφείλουν να είναι κάτοχοι ισχύουσας Άδειας Οδήγησης, η οποία έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν την ενοικίαση.

 

Τύπος Οχήματος

Οι αναφερθέντες τύποι αυτοκινήτων είναι μόνο ενδεικτικοί· η κράτηση αφορά στην ομάδα του οχήματος και όχι σε συγκεκριμένα μοντέλα.

Η ενοικίαση μη συνεχόμενων ημερών είναι δυνατή κατόπιν αιτήσεως.

Η αλλαγή τύπου οχήματος είναι επίσης δυνατή κατόπιν αιτήσεως.

Η τιμή και στις δύο περιπτώσεις θα καθορίζεται από τα τοπικά γραφεία της εταιρείας και θα καταβάλλεται επί τόπου.

 

Πολιτική Καυσίμων

Το κόστος των καυσίμων επιβαρύνει τον ενοικιαστή. Τα καύσιμα αναγράφονται στο συμβόλαιο ενοικίασης αυτοκινήτου κατά την παράδοση του οχήματος, στην αρχή της περιόδου ενοικίασης. Μετά το τέλος του ταξιδιού, το όχημα θα πρέπει να επιστραφεί με τα καύσιμά του σε επίπεδο ίδιο με το αρχικό. Αν επιθυμείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο με γεμάτη τη δεξαμενή βενζίνης, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μαζί μας κατά τη στιγμή της κράτησης.

 

Ηλικιακές Απαιτήσεις

Ελάχιστη ηλικία: 23

Ηλικία ενοικιαστή: Η ελάχιστη επιτρεπόμενη ηλικία οδηγού είναι τα 23 έτη για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων.

 

Τρόποι Πληρωμής

Δεκτές γίνονται οι παρακάτω πιστωτικές κάρτες: Mastercard / Eurocard, Visa, με μια επιπλέον χρέωση έως και 5% ανάλογα με τον τύπο της πιστωτικής κάρτας. Η κάρτα πληρωμής οφείλει να είναι έγκυρη και στο όνομα του βασικού οδηγού.

 

Γεωγραφικοί Περιορισμοί

Η παράδοση του οχήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε λιμάνι, αεροδρόμιο ή κύρια πόλη της Κρήτης. Μεταφορές εκτός του νησιού της Κρήτης, μεταξύ νήσων ή στην ηπειρωτική χώρα δεν επιτρέπονται.

 

Χιλιόμετρα

Η τιμή της προσφοράς μας περιλαμβάνει πάντοτε απεριόριστα χιλιόμετρα, με στόχο να επιτρέψει το ταξίδι σε ολόκληρο το νησί της Κρήτης και την επίσκεψη σε όλα τα πανέμορφα τοπία που προσφέρει.

 

 

 

Απώλεια των κλειδιών του αυτοκινήτου:

Ο πελάτης δεν καλύπτεται σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής των κλειδιών του αυτοκινήτου. Το κόστος αντικατάστασής τους θα πρέπει να καταβληθεί από τον πελάτη.

 

Κλήσεις Τροχαίας / Πρόστιμα

Αν λάβετε κάποια κλήση από την Τροχαία κατά την οδήγηση ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στο νησί της Κρήτης, το ποσό πληρωμής του προστίμου θα αποτελεί αποκλειστική σας ευθύνη και θα πρέπει καταβληθεί στο πρακτορείο ενοικιάσεών σας. Οι κλήσεις παρουσιάζουν διαφορές στην τιμή ανάλογα με το αδίκημα· επομένως, θα πρέπει να αποφεύγεται η υπερβολική ταχύτητα και το απρόσεκτο πάρκινγκ, ενώ πάντοτε θα πρέπει να φοράτε ζώνη ασφαλείας. Οφείλετε να ακολουθείτε τον ελληνικό Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για την δική σας ασφάλεια, αλλά και την ασφάλεια των λοιπών επιβατών του αυτοκινήτου.

 

Καθυστερημένη επιστροφή του αυτοκινήτου

Η επιστροφή του αυτοκινήτου θα πρέπει να πραγματοποιείται στην προκαθορισμένη τοποθεσία και κατά την ακριβή ημερομηνία και ώρα που αναγράφεται στο συμβόλαιο ενοικίασης. Διαφορετικά, στην τελική τιμή θα χρεωθεί ένα επιπλέον μικρό ποσό.

 

Ακυρώσεις Κρατήσεων

Δεν υφίστανται χρεώσεις ακύρωσης, ωστόσο σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της κράτησής σας, θα εκτιμούσαμε αν επικοινωνούσατε μαζί μας και μας ενημερώνατε σχετικά τρεις ημέρες νωρίτερα, ώστε να μπορέσουμε να αναδιαρθρώσουμε το πρόγραμμά μας εγκαίρως. Η Autohire έχει το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε επιβεβαιωμένη κράτηση σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή (κατά τη διάρκεια ή πριν την έναρξη της περιόδου ενοικίασης αυτοκινήτων) αν ο πελάτης συμπεριφέρεται απρεπώς ή αγνοεί τις πολιτικές ενοικίασης της εταιρείας.

 

Ασφάλιση

Σε περίπτωση ατυχήματος θα πρέπει να ενημερωθούν οι αρχές και να συνταχθεί μια αστυνομική αναφορά. Θα πρέπει επίσης να ειδοποιηθεί αμέσως η εταιρεία ενοικίασης. Αν η αστυνομία δεν προχωρήσει στη σύνταξη αναφοράς, τότε ο ενοικιαστής είναι πλήρως υπεύθυνος για τις επισκευές του αυτοκινήτου. Η αναφορά αυτή εξαλείφει οποιαδήποτε ευθύνη εκ μέρους του ενοικιαστή. Απαγορεύονται οποιεσδήποτε μη εξουσιοδοτημένες επισκευές στο μισθωμένο όχημα. Ο ενοικιαστής θα είναι υπεύθυνος για την κάλυψη του πλήρους ποσού των τελών σε περιπτώσεις απρόσεκτης οδήγησης, οδήγησης σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών, οδήγησης σε μη εξουσιοδοτημένους ή μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους (δεν επιτρέπεται η οδήγηση εκτός δρόμου), οδήγησης σε απαγορευμένες περιοχές / χώρες, καθώς και σε περίπτωση προφανών ενδείξεων αδιαφορίας προς το όχημα.

 

Πληρωμή:

Με καταβολή μετρητών κατά την παράδοση.

Οποιαδήποτε διαφορά η οποία ήθελε προκύψει μεταξύ της επιχείρησης και του μισθωτού θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων του Ηρακλείου Κρήτης.

Car Rental at Heraklion Approved by the Ministry of Tourism & the Greek National Tourism Organization
Car Rental at Stalis Approved by the Ministry of Tourism & the Greek National Tourism Organization
 © - AUTOHIRE